06/01/2018 15:56

Αυτοκίνητο – καπνοπωλείο duty free εντόπισε η Αστυνομία. Χειροπέδες σε 39χρονο

Ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντόπισαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας σε αυτοκίνητο 39χρονου, ο οποίος καταγγέλθηκε στη συνέχεια με εξώδικο χρηματικό πρόστιμο από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.15 ξημερώματα σήμερα, στην Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας έκαναν σήμα σε 39χρονο οδηγό αυτοκίνητου να σταματήσει για τροχονομικό έλεγχο, ωστόσο ο 39χρονος παρέλειψε να σταματήσει και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στη συνέχεια, να βρίσκεται εντός του οχήματος του, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από υποστατικό στην Λάρνακα.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα στο αυτοκίνητο του 39χρονου, όπου εντόπισαν 41 κούτες τσιγάρα και 107 πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού, όλα αδασμολόγητα, τα οποία και κατάσχεσαν.

Σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ερευνήθηκε η οικία του 39χρονου καθώς και υποστατικό το οποίο ο ίδιος διαχειρίζεται στην Λάρνακα, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο επιλήψιμο.

Τα πιο πάνω πακέτα τσιγάρων και καπνού, όπως και το αυτοκίνητο του 39χρονου κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Σχετικά με την κατοχή των πιο πάνω αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων, λειτουργός του Τμήματος Τελωνείων εξέδωσε στον 39χρονο εξώδικο πρόστιμο για το χρηματικό ποσό των 6500 ευρώ.

Εναντίον του 39χρονου διερευνάται επίσης υπόθεση τροχαίων παραβάσεων από την Τροχαία Λάρνακας.

 

Tags: