04/01/2018 17:27

Το Game of Thrones τώρα και σε γραμματόσημα από τα βρετανικά ταχυδρομία

Η Νταενέρις Ταργκάρυεν, ο Τζον Σνόου και η Άρια Σταρκ περιλαμβάνονται στους ήρωες της πετυχημένης αμερικανικής σειράς Game of Thrones που τιμώνται από τα Βρετανικά Ταχυδρομεία με την έκδοση σειράς 15 γραμματοσήμων.

Τα γραμματόσημα, που θα πωλούνται από τις 23 Ιανουαρίου, εκδόθηκαν για να «σηματοδοτήσουν τη μεγάλη βρετανική συνεισφορά στη σειρά» που προβάλλεται από το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις.

Συνολικά 10 χαρακτήρες που παρουσιάζονται στους πρώτους επτά κύκλους της σειράς, μια διασκευή μυθιστορημάτων του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, θα απεικονίζονται στα γραμματόσημα, το καθένα από τα οποία κοστίζει 65 πένες (σχεδόν 73 λεπτά του ευρώ).

Την πλειονότητα των βασικών αυτών χαρακτήρων ερμήνευσαν βρετανοί ηθοποιοί, ενώ τα γυρίσματα της σειράς, της οποίας ο όγδοος κύκλος αναμένεται εντός του έτους ή το 2019, έγιναν κυρίως στη Βόρεια Ιρλανδία.

Πέντε ακόμη γραμματόσημα απεικονίζουν τον Σιδερένιο Θρόνο, τον Βασιλιά της Νύχτας και τους Λευκούς περιπατητές, ανταρόλυκους, δράκους και γίγαντες, όπως μεταδίδει το AFP και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Όπως και η σειρά, έτσι και τα γραμματόσημα θα γίνουν πολύ δημοφιλή», προβλέπουν τα βρετανικά ταχυδρομεία στην ηλεκτρονική τους σελίδα, μέσω της οποίας δέχονται προπαραγγελίες για τα γραμματόσημα και συναφή προϊόντα αφιερωμένα στη σειρά, όπως μετάλλια και περιορισμένες εκδόσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Tags: