01/01/2018 17:14

21χρονη κινδύνεψε από βολίδα πυροβόλου όπλου – Την “πλήρωσε” το κινητό της

Υπόθεση που αφορά στον περί πυροβόλων όπλων Νόμο διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού, μετά από ρίψη πυροβολισμών σε δύο κατοικημένες περιοχές της Λεμεσού, που σημειώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα σήμερα.

Συγκεκριμένα, 15 λεπτά μετά μεσάνυχτα σήμερα, ενώ 21χρονη βγήκε στη βεράντα οικίας συγγενικών της προσώπων, στα Κάτω Πολεμίδια, όπου είχε μεταβεί για τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς και ενώ κρατούσε το κινητό τηλέφωνο της, μία βολίδα πυροβόλου όπλου, που προήλθε από πυροβολισμό στον αέρα, χτύπησε στο κινητό τηλέφωνο της, καταστρέφοντας το.

Επίσης στα Κάτω Πολεμίδια, μετά από ρίψη πυροβολισμού στον αέρα, βολίδα πυροβόλου όπλου κατέπεσε στο μπροστινό ανεμοθώρακα αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 32χρονου και προκάλεσε ζημιά στον ανεμοθώρακα. Τη ζημιά στο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένo έξω από κατοικία συγγενικών προσώπων του 32χρονου, διαπίστωσε ο ίδιος ο 32χρονος 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σήμερα.

Δέκα λεπτά νωρίτερα, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, προκλήθηκε ζημιά και σε αυτοκίνητο 36χρονου, μετά από πτώση βολίδας που προήλθε επίσης από ρίψη πυροβολισμού στον αέρα. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία φιλικών προσώπων του 36χρονου και προκλήθηκε ζημιά στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου, όπου κατέπεσε η βολίδα πυροβόλου όπλου.

Από τη ρίψη πυροβολισμών κανένα πρόσωπο δεν έχει τραυματιστεί.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση αδικημάτων που αφορούν στον περί πυροβόλων και μη πυροβόλων όπλων Νόμο, υπόθεση ρίψης πυροβολισμού σε κατοικημένη περιοχή και υπόθεση πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Tags:
Cheap Website Traffic