30/12/2017 12:16

Λεμεσός – Ένα πτώμα στη θάλασσα, μια τσάντα στην αποβάθρα και ένα κινητό στον πυθμένα του παλιού λιμανιού

Σκηνικό από ταινία θύμισε σε όλους μας το περιστατικό το οποίο διερευνά η Αστυνομία από τις 6:45 σήμερα το πρωί.

Ο Φρουρός ασφαλείας στη Μαρίνα Λεμεσού, ενημέρωσε στις 6:45 σήμερα το πρωί την Αστυνομία ότι στην είσοδο του παλιού λιμανιού Λεμεσού επιπλέει ένα πτώμα.

Άμεσα τέθηκε σε κινητοποιήση η Λιμενική Αστυνομία, η Ναυτική Αστυνομία και το ΤΑΕ Λεμεσού. Όλοι έσπευσαν στο σημείο. Η άκατος «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» προχώρησε στη περισυλλογή του πτώματος. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο νέο λιμάνι Λεμεσού όπου έγιναν εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το πτώμα άνηκε σε γυναίκα και επίσης έγινε αντιληπτό ότι δεν έφερε οποισδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Ακολούθως, το νεκρό σώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 02 Ιανουαρίου του 2018 όπου θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή.

Τσάντα στην αποβάθρα

Από τις εξετάσεις που έγιναν στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σωρός, εντοπίστηκε στην ξύλινη αποβάθρα του παλιού λιμανιού Λεμεσού μια γυναικεία τσάντα με διάφορα προσωπικά αντικείμενα μέσα σε αυτή. Η τσάντα παραλήφθηκε από του ερευνητές Αστυνομικούς ώστε να εξεταστεί κατά πόσο αυτή ανήκει στην νεκρή γυναίκα.

Κινητό στον βυθό πυθμένα της θάλασσας

Ένα Alcatel κινητό έχουν εντοπίσει οι δύτες της λιμενικής και ναυτικής Αστυνομίας, οι οποίοι καταδύθηκαν και έλεγξαν τον πυθμένα της θαλάσσιας περιοχής όπου εντοπίστηκε το νεκρό σώμα της γυναίκας να κείτεται.  Το κινητό, όπως άλλωστε και οι τσάντα, παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Αυτοψία στη σκηνή

Η ιατροδικαστής Δρ. Ελένη Αντωνίου κλήθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η γυναίκα προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία. Επίσης αυτοψία διενήργησε και στο νεκρό σώμα της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία, η ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με βάση τα εξωτερικά ευρήματα.

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας προκλήθηκε, σύμφωνα με την Δρ. Αντωνίου, από ασφυξία συνεπεία πνιγμού εντός θαλάσσιου ύδατος.

Η υπόθεση συνεχίζει να απασχολεί τις αρχές, με τις έρευνες να συνεχίζονται ώστε να διαφανούν τόσο τα πλήρη αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας όσο και τα στοιχεία της.

Πηγή: i-eidisi

 

Tags:
Cheap Website Traffic