19/12/2017 13:52

Ματιές στο δελτίο καιρού- Οι προβλέψεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Τις αυγινές ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρχουν διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και την Παρασκευή αλλά για το Σάββατο αναμένεται πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: