11/12/2017 07:20

Ξετυλίγει το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του 86χρονου στη Λεμεσό η Αστυνομία – Ενώπιον Δικαστηρίου ένας ύποπτος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθεί Ελληνοκύπριος ηλικίας 29 χρόνων, ως ύποπτος για την διάπραξη της άγριας δολοφονίας του Μιλτιάδη Κλεάνθους.

Άγρια η δολοφονία

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι Αστυνομικοί που εξέτασαν την υπόθεση της δολοφονίας του 86χρονου, ο ηλικιωμένος κατά τον εντοπισμό του έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο, δηλαδή αντικείμενο με μεγάλη επιφάνεια. Επιπλέον, τραύματα έφερε και στα άνω άκρα, όπως κατέγραψαν οι ιατροδικαστές που εξέτασαν επί σκηνής την σκηνή της δολοφονίας.

Όπως αναφέρει η πληροφόρηση, ένα μεταλλικό φωτιστικό παραλήφθηκε από την σκηνή και πιστεύεται ότι πρόκειται για το αντικείμενο με το οποίο δέχθηκε τα χτυπήματα ο ηλικιωμένος. Τα τραύματα που εντοπίστηκαν στα άνω άκρα του 86χρονου πιστεύεται ότι προκλήθηκαν κατά την προσπάθειά του να αντισταθεί στον δολοφόνο του.

 Οι τελευταίες στιγμές του

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, βρισκόταν με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του μέχρι αργά το βράδυ το Σαββάτου. Το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε το σπίτι του ηλικιωμένου η κόρη του, η οποία τον εντόπισε νεκρό σε λίμνη αίματος.

Στοιχεία και μαρτυρίες

Στοιχεία που καταμαρτυρούν κάποιες επιπλέον πληροφορίες είναι το γεγονός του εντοπισμού κηλίδων αίματος στο πόμολο της πόρτας. Το γεγονός αυτό υποδεικνύει στους ερευνητές του φόνου ότι ο δράστης (ή οι δράστες) είχε αίμα πάνω του από την σκηνή.

Άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται να εντόπισαν οι ερευνητές της υπόθεσης είναι ότι στο στόμα του ηλικιωμένου εντοπίστηκε ένα κομμάτι ύφασμα.

Ακόμα, μαρτυρία η οποία αξιολογείται από την Αστυνομία, αναφέρει ότι στις 11:00 χθες το βράδυ ακούστηκε θόρυβος από το σπίτι του ηλικιωμένου και δύο πρόσωπα εθεάθησαν να πηδούν την περίφραξη της οικίας του.

Επιπρόσθετα, πρόσωπο από το περιβάλλον του δολοφονηθέντος ανέφερε ότι το Σάββατο ο ηλικιωμένος είχε κάνει ανάληψη 300 ευρώ από τον λογαριασμό του. Από αυτά, ο ηλικιωμένος πλήρωσε 100 ευρώ και περίσσεψαν άλλα 200, τα οποία ωστόσο δεν εντοπίστηκαν ποτέ.

Ποιος είναι ο ύποπτος

Όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 29χρονου από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση φόνου. Πρόκειται για γείτονα του δολοφονηθέντος και πρόσωπο το οποίο είναι καλά γνωστό στις αρχές.

Όπως πληροφορείται η στήλη, ο ηλικιωμένος φαίνεται να είχε εκμυστηρευτεί στα παιδιά του ότι παρενοχλείτε από τον συλληφθέντα, ωστόσο ο 29χρονος φέρεται να αρνείται τα όσα του προσάπτονται.

Αναζητείται άλλος ένας

Τα στοιχεία τα οποία κατέχει η Αστυνομία στα χέρια της φέρεται να την οδηγούν στην αναζήτηση και δεύτερου προσώπου το οποίο πιθανόν να έχει ανάμειξη στην υπόθεση.

Περισσότερα στοιχεία για τον θάνατο του ηλικιωμένου αναμένεται να καταδείξει η νεκροτομή επί της σορού του η οποία αναμένεται να διενεργηθεί στις 11:30 σήμερα το πρωί.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την συνδρομή και του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Πηγή: i-eidisi

Tags:
Cheap Website Traffic