10/12/2017 14:29

Φόνο εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό – Συνελήφθη 29χρονος για τη δολοφονία ηλικιωμένου

Πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι τα οποία προκλήθηκαν από θλων όργανο και τραύματα στα άνω άκρα είναι τα ευρήματα των ιατροδικαστών που κλήθηκαν στην σκηνή του φονικού στον στον Συνοικισμό Αγίου Αθανασίου της επαρχίας Λεμεσού

Σύμφωνα με την πληροφόρηση, νεκρός είναι ο 86χρονος Μιλτιάδη Κλεάνθους για τον οποίο η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Ο ηλικιωμένος βρισκόταν με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του μέχρι αργά το βράδυ το Σαββάτου, σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία εξετάζει η Αστυνομία. Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το σπίτι του ηλικιωμένου η κόρη του η οποία τον εντόπισε τραυματισμένο σε λίμνη αίματος.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 29χρονου από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση φόνου του άτυχου 86χρονου. Πρόκειται για γείτονα του δολοφονηθέντος και πρόσωπο το οποίο είναι καλά γνωστό στις αρχές. Την ίδια ώρα η Αστυνομία εξετάζει και το κίνητρο του δράστη ή των δραστών χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο διάρρηξης ή κλοπής.

Στοιχεία που καταμαρτυρούν κάποιες επιπλέον πληροφορίες είναι το γεγονός του εντοπισμού κηλίδων αίματος στο πόμολο της πόρτας. Το γεγονός αυτό υποδεικνύει στους ερευνητές του φόνου ότι ο δράστης (ή οι δράστες) είχε αίμα πάνω του από την σκηνή.

Άλλο ένα στοιχείο που φαίνεται να εντόπισαν οι ερευνητές της υπόθεσης είναι ότι στο στόμα του ηλικιωμένου εντοπίστηκε ένα κομμάτι από ρούχο.

Ακόμα, μαρτυρία η οποία αξιολογείται από την Αστυνομία, αναφέρει ότι στις 11:00 χθες το βράδυ ακούστηκε θόρυβος από το σπίτι του ηλικιωμένου και δύο πρόσωπα εθεάθησαν να πηδούν την περίφραξη της οικίας του.

Τέλος, πρόσωπο από το περιβάλλον του δολοφονηθέντος ανέφερε ότι χθες ο ηλικιωμένος είχε κάνει ανάληψη 300 ευρώ από τον λογαριασμό του. Από αυτά, τα 100 τα έδωσε στην ασφάλεια του ενώ τα άλλα 200 δεν εντοπίστηκαν πουθενά.

Το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να βρέθηκε νεκρός διότι αντιστάθηκε σε ενδεχόμενη κλοπή, είναι ένα από τα πιθανότερα σενάρια.

Οι έρευνες συνεχίζονται με την συνδρομή και του Αρχηγείου Αστυνομίας.

 

 

Tags:
Cheap Website Traffic