23/11/2017 13:17

Χαλάει και πάλι ο καιρός- Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκυρίακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νοτιοδυτικά µέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη, ελαφρά κυρίως, βροχή στα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, αρχικά µε ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση στο εσωτερικό.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος.

Τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που κυρίως το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: