21/11/2017

Κρήτη: Μαχαίρωσε τον αδελφό του πάνω από 60 φορές

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους αυτό που προκύπτει από το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη ο οποίος σήμερα εξέτασε τη σορό του άτυχου Τόλη Γαργερού, του 21χρονου που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του αδελφού του στα Μισίρια Ρεθύμνου, λίγες ώρες αφότου είχε επιστρέψει από ολιγοήμερες διακοπές στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα μα τα όσα λέει στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα. Συγκεκριμένα δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι ενώ συνολικά στο κορμί του άτυχου Τόλη εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, πάνω από 60 μαχαιριές(!) γεγονός που δείχνει τη μανία με την οποία δολοφονήθηκε το θύμα.

Η αιτία θανάτου του 21χρονου είναι η απώλεια αίματος, όπως λέει ο ιατροδικαστής ο οποίος διευκρινίζει ότι το μαχαίρι έσκισε την καροτίδα από την οποία προκλήθηκε η απώλεια αίματος.

Αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 28χρονου Παναγιώτη Γαργερού, θύτη και αυτόχειρα, ο Σταμάτης Μπελιβάνης αναφέρει ότι τα αυτά είναι αδιευκρίνιστα και πως βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του, κατανάλωσε ποσότητα φυτοφαρμάκου και υγρά μπαταρίας, δίνοντας έτσι τέρμα στη ζωή του.

Τα δύο αδέλφια, θα οδηγηθούν μαζί στην τελευταία τους κατοικία το μεσημέρι. Οι κηδείες θα γίνουν στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Περιβόλια ενώ η ταφή στο κοιμητήριο Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic