04/11/2017 10:37

Στο νοσοκομείο η μητέρα και το νεογνό που εγκατέλειψε στο παλιό Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Μετανιωμένη έδειξε η μητέρα του νεογέννητου αγοριού η οποία χθες αργά το απόγευμα επισκέφθηκε Αστυνομικό Σταθμό στη Λεμεσό, συνοδεία φίλης της και εξιστόρησε στους Αστυνομικούς τους λόγους και τις αιτίες που την οδήγησαν να εγκαταλείψει το μωρό της, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο γέννησε μόνη της. 

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, 45 λεπτά μετά τη μια το μεσημέρι η αστυνομία δέχθηκε κλήση για τον εντοπισμό νεογνού σε καρέκλα πίσω από το κτίριο του παλιού νοσοκομείου Λεμεσού. Το αγοράκι που φαίνεται ήταν τυλιγμένο σε πετσέτα και τοποθετημένο σε καρέκλα έξω από το γραφείο των νοσηλευτών του ασθενοφόρου.

Η μητέρα, σύμφωνα με ασφαλή πληροφορίες του i-eidisi νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ έχει ζητήσει να δει το παιδί της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επί του παρόντος δεν αναμένεται να συλληφθεί η μητέρα, καθώς είναι λεχώνα. Ωστόσο, αυτό που έγινε ξεκάθαρο είναι ότι ο φάκελος των εξετάσεων για την υπόθεση θα ολοκληρωθεί και θα αποσταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Το νεογέννητο αγοράκι, του οποίου η υγεία είναι σε άριστη κατάσταση, βρίσκεται κάτω από την φροντίδα και την εποπτεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Σε αυτό το υπαίθριο σαλόνι εντοπίστηκε το νεογέννητο μωρό

Πηγή: i-eidisi

 

Tags: