02/11/2017 10:36

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την χθεσινή βόμβα σε φαρμακείο στη Λεμεσό

Αιτία αλλά και στόχο αναζητούν οι αστυνομικές έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες, στη χθεσινή βομβιστική επίθεση σε φαρμακείο στη Λεμεσό, ιδιοκτησίας 60χρονης, η οποία σημειώθηκε στις 03:48.

Σύμφωνα με πληροφορίες του i-eidisi.com η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου ισχυρίστηκε, ότι δεν έχει διαφορές με κάποιο πρόσωπο.

Αυτό έγινε δεκτό από τους ερευνητές της υπόθεσης, οι οποίοι πλέον στρέφονται, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στον σύζυγό της 60χρονης.

Μεγαλοδικηγόρος και στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος

Όπως πληροφορείται η στήλη, ο σύζυγος της 60χρονης είναι μεγαλοδικηγόρος. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αποτελεί στέλεχος σε μια από τις μεγαλύτερες κομματικές παρατάξεις του τόπου.

Ήταν αυτός ο στόχος;

Το ενδεχόμενο ο σύζυγος της 60χρονης να ήταν ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης δεν έχει αποκλειστεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Μάλιστα, το σενάριο ότι η βομβιστική επίθεση φαίνεται να σχετίζεται με το επαγγελματικό τομέα του μεγαλοδικηγόρου, φαντάζει πιο ρεαλιστικό για τους ανακριτές της υπόθεσης.

Προς τα πού στρέφονται οι έρευνες;

Η Αστυνομία, σύμφωνα με σχετική πηγή, στρέφει πλέον τις έρευνές της σε υποθέσεις που ανέλαβε το γραφείο του συζύγου της φαρμακοποιού, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες αλλά και τα κίνητρα αυτών.

Πηγή: i-eidisi

Διαβάστε επίσηςΈκρηξη βόμβας σε φαρμακείο στη Λεμεσό – Τι είπε η ιδιοκτήτρια στην Αστυνομία

Tags: