25/10/2017 09:53

Φωτιές σε οχήματα και σε περιοχή της Πάφου κατέσβεσε η Πυροσβεστική

Σε κλήσεις για φωτιές σε οχήματα στη Λεμεσό και τα Λατσιά καθώς και σε πυρκαγιά στην Πάφο ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις 23.50 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στον Κάψαλο Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.07. Από την πυρκαγιά έπαθε ζημιές η μπροστινή και η δεξιά πλευρά του οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου στις 03.11 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα στα Λατσιά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως Λοχία Σπύρου Τταντή με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.31. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν εντός της ημέρας.

Εξάλλου στις 17.25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και αγρία βλάστηση στην περιοχή “Πυκνή” μεταξύ των χωριών Πέγεια και Κάθηκα στη Πάφο. Ανταποκρίθηκαν 5 συνολικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Πάφου και η ώρα 20.46 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέβαλαν ένα πυροσβεστικό όχημα του Ταμείου Θήρας και ένα ερπυστιοφόρο της Επαρχιακής Διοίκησης. Η πυρκαγιά έκαψε συνολική έκταση περίπου 2 εκταρίων.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις έξι χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα ανταποκρίθηκε σε 44 κλήσεις για βοήθεια, 33 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: