23/10/2017 08:38

Συνέλαβαν εκπαιδευτή σκύλων στη Λεμεσό γιατί εξαφάνισε 35 αδέσποτα

Ενώπιον μίας πρωτοφανούς υπόθεσης που αφορά την κλοπή και οικειοποίηση χρηματικού ποσού από εκπαιδευτή σκύλων στη Λεμεσό, που του ανατέθηκε η φύλαξη και φροντίδα 35 αδέσποτων  για λογαριασμό φιλοζωικής, βρίσκεται η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, πριν από ένα χρόνο περίπου φιλοζωική οργάνωση μίσθωσε υπηρεσίες σε 35χρονο εκπαιδευτή σκύλων, προκειμένου να αναλάβει την φροντίδα και φύλαξη αδέσποτων.

Ο 35χρονος έλαβε μάλιστα ποσά που ανέρχονται στις 11.500 ευρώ υπό μορφή προκαταβολής για την συγκεκριμένη εργασία.

Πριν 3 εβδομάδες, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα, ενημέρωσε τους φιλόζωους ότι θα μεταφερόταν σε νέο υποστατικό μαζί με τα σκυλιά, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα τους.

Στις επίμονες ερωτήσεις των φιλόζωων για την τοποθεσία του νέου χώρου φύλαξης των σκυλιών, ο 35χρονος απαντούσε με υπεκφυγές, ενώ προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες αρνείτο να οδηγήσει τους φιλόζωους στη συγκεκριμένη τοποθεσία, στην οποία ισχυριζόταν ότι έγινε η μεταφορά των αδέσποτων.

Αποτέλεσμα ήταν οι φιλόζωοι, αφού αντιλήφθηκαν ότι ο εκπαιδευτής προέβαλε ψευδείς ισχυρισμούς προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία Λεμεσού και χθες βράδυ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι άφησε ελεύθερα τα σκυλιά σε χωριά της Λεμεσού, εντούτοις πληροφορίες αναφέρουν ότι προχώρησε σε πώληση των σκυλιών, εξαπατώντας κυνηγούς.

Σήμερα ο 35χρονος οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για την έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Παρακαλείται οποιοδήποτε γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι φιλόζωοι δίνεται χρηματική αμοιβή 5000 ευρώ σε οποιοδήποτε βοηθήσει στην ανεύρεση των σκύλων.

Πηγή: I-eidisi

Tags:
Cheap Website Traffic