02/10/2017 15:55

Ο Έφορος Φορολογίας κατέχει ονόματα Κυπρίων μετόχων σε Βρετανικές εταιρείες – Συναντάται με Γεν. Εισαγγελέα για ποινικά αδικήματα

Σε αποκάλυψη της είδησης ότι πρόσφατα έλαβε και πλέον κατέχει ονόματα μετόχων σε Βρετανικές εταιρείες, οι οποίοι δηλώνουν ως μόνιμη κατοικία τους την Κύπρο, έχει προβεί ο Έφορος Φορολογίας Γιάννης Ταγκάρης.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαγκάρη και τα όσα είπε ως «είδηση», όπως ο ίδιος τα χαρακτήρισε, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και κάτι», πρόκειται για λίστα όπου έχουμε ονόματα Κυπρίων που είναι μέτοχοι σε εταιρείες που εδρεύουν στην Αγγλία.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί και διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε ο κ. Τσαγκάρης σε σχέση με την πρόσφατη συνάντησή του με τον Γενικό Εισαγγελέα, η οποία αφορούσε ποινικά αδικήματα σε υποθέσεις φοροδιαφυγής.

[ot-video][/ot-video]

Εκ νέου συνάντηση με τον Γ. Εισαγγελέα

Όπως αναφέραμε σε δημοσίευμά μας την Κυριακή, είχαμε εξελίξεις την περασμένη εβδομάδα με πρωταγονιστές τον Δήμαρχο Πάφου, τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Έφορο Φορολογίας.

Φαίνεται ότι οι δηλώσεις του κ. Φαίδωνα Φαίδωνος , Δημάρχου Πάφου έχουν θέσει σε εγρήγορση και το γραφείο του Εφόρου Φορολογίας ο οποίος έσπευσε να ενημερώσει τον Γενικό Εισαγγελέα  για τις υποθέσεις που χειρίζεται το γραφείο του.

Σήμερα, κατά την διάρκεια της ίδιας εκπομπής, η δημοσιογράφος του ΣΙΓΜΑ Κατερίνα Χριστοφίδου ρώτησε τον κ. Τσαγκάρη αν το Τμήμα του έχει προωθήσει τυχόν ποινικά αδικήματα τα οποία προκύπτουν από υποθέσεις φοροδιαφυγής προς τον Γενικό Εισαγγελέα, ενόψει και του γεγονότος ότι πρόσφατα οι δύο είχαν συνάντηση.

Ο κ. Τσαγκάρης ανέφερε ότι πήγε στον Γεν. Εισαγγελέα και συνομίλησε μαζί του, ενώ όπως ανέφερε επεξεργάζονται 2 -3 υποθέσεις.

Ο κ. Τσαγκάρης ανάφερε ότι η επόμενη συνάντηση του με τον Γενικό Εισαγγελέα για το ζήτημα των ποινικών αδικημάτων που προκύπτουν από θέματα φοροδιαφυγής, θα γίνει αν όχι αυτή τη βδομάδα, την άλλη βδομάδα θα γίνει συνάντηση.

[ot-video][/ot-video]

Επιμέλεια: Δήμος Κουγιούντας

Tags:
Cheap Website Traffic