28/09/2017 13:11

Άκουσαν την ποινή τους οι βιαστές της Πάχνας-Πολυετή φυλάκιση σε πατέρα και γιο

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού παρουσιάστηκαν σήμερα ο 65χρονος πατέρας και ο 39χρονος γιος του οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι σε σωρεία κατηγοριών που αφορούσαν αδικήματα σεξουαλικής φύσεως τα οποία έγιναν στη Λεμεσό κατά την περίοδο 1992 εως και 2009. 

Το Κακουργιοδικείο Λεμεσού επέβαλε 18 χρόνια φυλάκιση στον πατέρα και 8 χρόνια φυλάκιση στον γιό. Η σύζυγος του 65χρονου η οποία επίσης είχε συλληφθεί, αθωώθηκε στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε σχετικά με την παράλειψη της αποτροπής της διάπραξης των εγκλημάτων από τον σύζυγο και τον γιο της.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρότερος γιος της οικογένειας παραδέχθηκε ενοχή σε τέσσερις κατηγορίες για άσεμνες επιθέσεις εναντίον τριών ξαδέλφων του, την περίοδο 1995-1999 και αφέθηκε ελεύθερος το 2015, υπογράφοντας εγγύηση πέντε 5 χιλιάδων ευρώ, ότι θα τηρεί για δυο έτη τους Νόμους και Κανονισμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το δικαστήριο είχε τότε λάβει σοβαρά υπόψη τη μεταμέλεια του, το γεγονός της άμεσης παραδοχής του, της κράτησης του για τρεις και πλέον μήνες, το ότι κατά τη διάπραξη των σοβαρότερων αδικημάτων ήταν μόλις 15 ετών, αλλά και το λευκό ποινικό του μητρώο.

Πηγή: i-eidisi

 

 

Tags:
Cheap Website Traffic