26/09/2017 16:01

Θλίψη για τον χαμό των φοιτητών στο θανατηφόρο τροχαίο εκφράζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Βαθιά θλίψη εκφράζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον άδικο χαμό της φοιτήτριας, Έλενας Νικολάι και του φοιτητή, Παρασκευά Σάββα, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκλιπούσα, Έλενα Νικολάι, 22 ετών από τη Λάρνακα, ήταν τριτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής). Ο εκλιπών, Παρασκευάς Σάββα, 22 ετών, επίσης από τη Λάρνακα, ήταν φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών (Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης).

«Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής και η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, στις οποίες φοιτούσαν οι δυο αείμνηστοι φοιτητές,  εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια  και στους οικείους των αδικοχαμένων φοιτητών» αναφέρεται.

Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου θα κυματίζουν έως την τέλεση της κηδείας μεσίστιες, σε ένδειξη πένθους, ενώ αντιπροσωπεία του πανεπιστημίου θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Tags: