14/09/2017 09:20

Ελλάδα: Με κλήρωση(!) οι σημαιοφόροι στο Δημοτικό και επίσημα

Αμετακίνητη στο ζήτημα της επιλογής των σημαιοφόρων με κλήρωση εμφανίζεται η κυβέρνηση της Ελλάδας, που παρά το σάλο που δημιουργήθηκε – τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό- δημοσιοποίησε χθες την σχετική εγκύκλιο. 

Mε την εν λόγω εγκύκλιο, οι σημαιοφόροι θα επιλέγονται… τυχαία από τα σχολεία και όχι με βάση τις μαθητικές τους επιδόσεις.

Η δημοσιοποίηση της είδησης αυτής είχε προκαλέσει σφοδρή αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης πριν από λίγο καιρό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της επιβράβευσης της προσπάθειας και τον υπεύθυνο του Τομέα Παιδείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κωνσταντόπουλο να σημειώνει ότι η αριστεία μετατρέπεται σε μια διαδικασία λοταρίας.

Σε αντίστοιχο πνεύμα είχε κινηθεί και η ανακοίνωση του Ποταμιού, που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ιδεοληπτική αλλεργία σε κάθε μορφή καταξίωσης της αριστείας».

Η σημερινή εγκύκλιος αναμένεται να τεθεί άμεσα σε ισχύ, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οι σημαιοφόροι της 28ης Οκτωβρίου θα επιλεγούν με λοταρία.

Πηγή: iefimerida.gr

Tags:
Cheap Website Traffic