12/09/2017 11:23

Αποκαλυπτήρια για τα τρία νέα iphone – Oι τελευταίες διαρροές

Στις 20.00 ώρα Ελλάδος σήμερα η Apple θα αποκαλύψει τα τρία νέα μοντέλα του δημοφιλούς τηλεφώνου iPhone.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, η Apple θα παρουσιάσει 3 νέα μοντέλα iPhone τα οποία θα είναι το iPhone 8 και iPhone 8 Plus που θα είναι η εξέλιξη του iPhone 7 και iPhone 7 Plus αντίστοιχα, καθώς και το iPhone X το οποίο θα είναι το επετειακό μοντέλο της εταιρίας.

Η Apple αναμένεται επίσης να απομακρύνει το παραδοσιακό κουμπί στο μπροστινό μέρος, και να αντικατασταθεί από ένα εικονικό κουμπί στην κεντρικη επιφάνεια και ενδεχομένως από ένα νέο πίνακα εργαλείων.

Με την απώλεια του κεντρικού κουμπιού να θεωρείται δεδομένη, δεν είναι ακόμη σαφές εάν το iPhone X θα διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο κάπου αλλού στη συσκευή. Αντίθετα, οι διαρροές δείχνουν ότι το iPhone X θα έχει ένα νέο σύστημα αναγνώρισης προσώπου «Face ID» για να ξεκλειδώνει τη συσκευή.

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στην Apple η διαρροή τεχνικών χαρακτηριστικών του νέου iPhone, μια μόλις ημέρα πριν από την επίσημη παρουσίασή του από τον κολοσσό τεχνολογίας και πληροφορικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το νέο μοντέλο θα ονομάζεται iPhone X και η τιμή του θα «φλερτάρει» με τα 1.000 δολάρια. Η ιστοσελίδα 9to5Mac, η πρώτη που δημοσιοποίησε τις εν λόγω πληροφορίες, ανέφερε παράλληλα ότι η Apple θα παρουσιάσει και δύο ακόμη iPhone, το 8 και το 8 Plus.

To κόστος του νέου μοντέλου θα ξεκινά από το $1.000, σύμφωνα με σχετικές αναφορές από τους New York Times and Fast Company. Οι προπαραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής, αναμένεται να διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Πηγή: TheToc.gr

Tags: