07/08/2017 11:46

Σκληρές εικόνες από αναταράξεις σε πτήση της American Airlines από την Αθήνα στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ (φωτό, βίντεο)

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν εικόνες από το συμβάν σε πτήση της American Airlines από την Αθήνα προς τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ που είχε αναταράξεις.

Σε βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνονται τα αίματα των επιβατών που τραυματίστηκαν πέφτοντας πάνω στα πλαστικά του αεροπλάνου και αποτυπώνεται το χάος και ο πανικός που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τρόμου.

Η πτήση 759, με 287 επιβάτες, είχε ισχυρές αναταράξεις λίγο πριν από την προσγείωση, το Σάββατο. Δέκα άτομα χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες, αμέσως μετά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια. Οι τρεις ήταν επιβάτες και οι επτά μέλη του πληρώματος.

Τις στιγμές περιέγραψε ο επιβάτης της πτήσης Ίαν Σμιθ: «Ήταν τη στιγμή που μας μοίραζαν καφέδες και αναψυκτικά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές καθισμάτων όταν ο πιλότος μας ενημέρωσε να δέσουμε τις ζώνες μας και είπε στις αεροσυνοδούς να κάτσουν στις θέσεις τους. Αλλά ούτε αυτές δεν πρόλαβαν να το κάνουν αυτό. Το αεροσκάφος άρχισε να ταράζεται και ξαφνικά έκανε μια μεγάλη “βουτιά”. Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι που βρίσκονταν μπροστά μου χτυπούσαν το κεφάλι τους στο ταβάνι».

«Αρχικά υπήρξε για πέντε δευτερόλεπτα αναταράξεις και ξαφνικά το αεροσκάφος άρχισε να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση» περιέγραψε απο την πλευρά του τι συνέβη ο Άλεξ Έμκε από τη Νέα Υόρκη.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε ένας γιατρός το εσωτερικό του αεροσκάφους μοιάζει με «βομβαρδισμένο τοπίο», καθώς από τις αναταράξεις εκσφενδονίστηκαν αντικείμενα και χύθηκαν παντού οι καφέδες και οι χυμοί που το πλήρωμα σέρβιρε εκείνη την ώρα.

Αρκετοί επιβάτες που δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας χτύπησαν με σφοδρότητα στο πάνω μέρος του αεροπλάνου.

Στην πτήση επέβαιναν συνολικά 287 επιβάτες και 12 μέλη πληρώματος.

[blockquote style=”2″]«Φροντίζουμε τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματός μας και θέλουμε να ευχαριστήσουμε το πλήρωμα που φρόντισε ώστε οι επιβάτες να είναι ασφαλείς», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.[/blockquote]

Πηγή: Pronews.gr

Tags:
Cheap Website Traffic