27/07/2017 07:42

Θα ακουμπήσει και σήμερα 40αρι ο υδράργυρος

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ, ενώ το απόγευµα τοπικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και από το µεσηµέρι και µετά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα ανατολικά και νότια παράλια και γύρω στους 32 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται τοπικά, αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά παράλια.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Παρασκευή, περισσότερο αισθητή στο εσωτερικό και τα ορεινά, ενώ το Σάββατο δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τη θερµοκρασία να σηµειώνει µικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: