20/07/2017 22:17

Το Game of Thrones έριξε την επισκεψιμότητα του Pornhub

Το Game of Thrones έχει κατακτήσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο που, όπως φαίνεται, είναι διατεθειμένοι να βάλουν στην παύση τα πάντα για να το παρακολουθήσουν- ακόμη και αν εκείνη τη στιγμή έβλεπαν πορνό.

Το Pornhub, η μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη παγκοσμίως ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, συγκέντρωσε μερικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με το πώς η διάσημη τηλεοπτική σειρά έχει επηρεάσει την επισκεψιμότητα και την κίνηση στο σάιτ και τα αποτελέσματα προκαλούν ομολογουμένως έκπληξη.

Το βασικότερο και πλέον αξιοσημείωτο στοιχείο είναι πως την περασμένη Κυριακή, που ήταν η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της έβδομης σεζόν, η κίνηση στο Pornhub μειώθηκε κατά 4.5% στη διάρκεια της προβολής του πρώτου επεισοδίου του Game of Thrones. «Αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή στους επισκέπτες καθώς το βράδυ της Κυριακής είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ώρες για όσους επισκέπτονται το Pornhub», σχολίασε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Pornhub, Chris Jackson.

Όπως φαίνεται και στους πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα το Pornhub, η κίνηση έπεσε κατακόρυφα για μία ώρα, όσο περίπου διήρκεσε το επεισόδιο, ενώ πριν και μετά την προβολή ήταν σχετικά σταθερή.

Πηγή: Lifo.gr

Tags:
Cheap Website Traffic