19/07/2017 14:17

Διάλογο με τον Νικόλα Παπαδόπουλο αρχίζει η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών εν όψει των Προεδρικών

Η Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών ανακοίνωσε την έναρξη διαλόγου με τον Υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νικόλα Παπαδόπουλου με προοπτική τη συνεργασία στις επικείμενες Προεδρικές Εκλογές. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πλατφόρμας, ιδιαίτερα μετά το πρόσφατο ναυάγιο των συνομιλιών προβάλλει περισσότερο αναγκαία από ποτέ η ανάγκη τερματισμού της ατελέσφορης τακτικής των συνεχών υποχωρήσεων η οποία έχει εμπεδώσει και παγιώσει την κατοχή, η υιοθέτηση μιας νέας, ενιαίας, σταθερής και διεκδικητικής στρατηγικής, η επανατοποθέτηση του εθνικού ζητήματος σε γνήσια απελευθερωτική βάση, η σφυρηλάτηση της ενότητας του Ελληνισμού ως συνόλου και η ανάπτυξη κοινών στρατηγικών σχεδιασμών με την Ελλάδα.

Επίσης, είναι αναγκαία, σύμφωνα με την Πλατφόρμα,  η απαλλαγή από  την διακυβέρνηση Αναστασιάδη αλλά και από το καταστροφικό δίπολο, πολιτικής σύμπλευσης, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, καθώς και η ευρύτερη δυνατή συσπείρωση δυνάμεων πέραν του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ που να έχουν συγκλίνουσες απόψεις στο Κυπριακό και την εσωτερική διακυβέρνηση. Τα αποτελέσματα του διαλόγου με τον Νικόλα Παπαδόπουλο θα δημοσιοποιηθούν και θα τεθούν ενώπιον της ολομέλειας της Αυτόνομης Πλατφόρμας Πολιτών για τελικές αποφάσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Tags:
Cheap Website Traffic