14/07/2017 15:58

Έτοιμο το νέο πάρκο Star Wars της Disney

Η Walt Disney Co. έδωσε στους “φανς” της, την πρώτη τρισδιάστατη ματιά στις νέες εγκαταστάσεις της Star Wars που φτιάχνει στη Φλόριντα και στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένων των απόκρημνων βουνών της, των ισπανόφωνων περιοχών του νότου, και του δάσους που είναι γεμάτο με εξεγερμένους αντάρτες.

Η Disney αποκάλυψε τα μοντέλα σε μια πρώτη παρουσίαση στην εκδήλωση D23 Expo, μια τριήμερη εκδήλωση που ξεκινά την Παρασκευή στο Anaheim της Καλιφόρνια και διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια. “Αυτό είναι το πιο φιλόδοξο πάρκο που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα”, δήλωσε ο Μπομπ Τσάπεκ, πρόεδρος του τμήματος πάρκων της Disney.

Τα έργα αποτελούν μέρος μιας νέας επιλογής της εταιρείας στις επενδύσεις σε πάρκα. Πέρυσι, η Disney άνοιξε το πρώτο της θέρετρο στην κινεζική ενδοχώρα, το αξίας 5,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων Disney Shanghai Resort. Ακολούθησε ένα πάρκο “Avatar” στο Ορλάντο της Φλόριντα, και ένα “Φρουροί του Γαλαξία” αναδιοργάνωση του πύργου της τρομοκρατικής βόλτας στην Καλιφόρνια. Σχεδιάζονται περισσότερες επενδύσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκτάσεων που αφιερώνονται στο “Toy Story” στο Ορλάντο και τη Σαγκάη.

Η μεγαλύτερη εταιρεία ψυχαγωγίας στον κόσμο ανακοίνωσε τα σχέδια “Star Wars” στην έκθεση πριν από δύο χρόνια. Κοστολογώντας περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια το καθένα, θα διαθέτουν μια προσομοιωμένη βόλτα στο διαστημόπλοιο Millennium Falcon και ένα αξιοθέατο που βάζει τους επισκέπτες στη μέση μιας μάχης μεταξύ της κακής Πρώτης Τάξης και της Αντίστασης που τους πολεμά.

Πηγή: newmoney.gr

Tags: