12/07/2017 16:45

Συλλούρης: Κακοπληρωμένοι και κουρασμένοι οι Κύπριοι βουλευτές- Θα εισηγηθεί αυξήσεις

Κακοπληρωμένοι και βαρυφορτωμένοι οι Κύπριοι βουλευτές, όπως δήλωσε απερίφραστα ο πρόεδρος της βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ 92,8 ο κ. Συλλούρης δήλωσε ότι θα επιδιώξει να λιγοστέψει τις συνεδρίες της Ολομέλειας οι οποίες είπε θα πρέπει να γίνονται κάθε δεκαπενθήμερο για να είναι πιο αποδοτικές. Την ίδια στιγμή πρόσθεσε υπάρχει σκέψη μείωσης των κοινοβουλευτικών επιτροπών για να επεκταθεί ο χρόνος των συνεδριών τους και να γίνεται καλύτερη δουλειά. Ο κ. Συλλούρης θεωρεί ότι οι βουλευτές είναι κουρασμένοι γι άυτό θα επιδιώξει να μειώσει τις συνεδρίες της Ολομέλειας ώστε να συνέρχονται κάθε 15 ημέρες. Με αυτό τον τρόπο, ο πρόεδρος της Βουλής θεωρεί ότι θα είναι πιο αποδοτικοί οι βουλευτές.  Την ίδια ώρα υπάρχει πρόθεση μείωσης των κοινοβουλευτικών επιτροπών ώστε να επεκταθεί ο χρόνος των συνεδριών τους και να γίνεται καλύτερη δουλειά.

Ο κ. Συλλούρης διαφώνησε με την επισήμανση του γενικού ελεγκτή για τα ποσά που παίρνουν οι βουλευτές και είπε ότι ο ίδιος θα προτείνει την αύξηση των μηνιαίων απολαβών τους.

.

 

Tags:
Cheap Website Traffic