06/07/2017 12:09

Ρεζιλίκια μετά το χθεσινό τροχαίο με το βυτιοφόρο στη Λεμεσό – Έπεσε ξύλο

Μετά το τροχαίο ατύχημα το οποίο σημειώθηκε με βυτιοφόρο σε βενζινάδικο στη Λεμεσό, όπου ο 61χρονος οδηγός του μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, η κατάσταση στο σημείο εξελίχθηκε σε εκρηκτική. Γείτονας του πρατηρίου φαίνεται να δημιούργησε θέμα για τις ζημιές τις οποίες υπέστη η οικία του, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν, να δημιουργηθεί ένταση, να πιαστούν στα χέρια και κάποιοι εκ των εμπλεκομένων να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Η ένταση, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή της ιστοσελίδας μας, δημιουργήθηκε μετά το τροχαίο όπου ο γείτονας διαπληκτίστηκε με πρόσωπα από το πρατήριο, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών, έπεφταν βροχή απειλές και προσκλήσεις, οπότε και κλήθηκε η Αστυνομία προς επίλυση του προβλήματος. Τα μέλη της Αστυνομίας έκαναν διάφορες συστάσεις και παρατηρήσεις και στις δύο πλευρές. Να σημειώσουμε ότι τα πιο πάνω έγιναν μετά το τροχαίο, το οποίο συνέβη στις 10:20 το πρωί.

Το απόγευμα έπεσε το ξύλο 

Όπως ενημερώνει το i-eidisi η ίδια πηγή, στις 5:00 χθες το απόγευμα, τρεις εκ των διαχειριστών του πρατηρίου, μαζί με άλλα, άγνωστα άτομα, έβρισαν τον ιδιοκτήτη του γειτονικού σπιτιού, έβρισαν μέλη της οικογένειας του και έπειτα ανέβηκαν στην βεράντα του όπου του επιτέθηκαν κτυπώντας και τραυματίζοντας τον, σε σημείο που του έσπασαν και δόντι. Στην βεράντα, εκτός από τον ιδιοκτήτη, βρίσκονταν εκείνη την ώρα η σύζυγος, η γυναίκα του ιδιοκτήτη καθώς και μια ακόμη γυναίκα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας. Όλες τους προσπάθησαν να επέμβουν προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα και να προστατέψουν το δικό τους πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν με εκδορές, εκχυμώσεις και ερυθρότητες στο δέρμα.

Η αστυνομία, μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν, κλήθηκε εκ νέου επί σκηνής, ενώ στο σημείο έφτασαν και ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στη νοσοκομείο.

Συλλήψεις μετά τα γεγονότα 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του i-eidisi, οι οποίες επιβεβαίωσαν τα ως άνω γεγονότα, εναντίον των διαχειριστών του πρατηρίου καυσίμου, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, τα οποία εκτελέστηκαν σήμερα τα ξημερώματα.

Κατά τις ανακρίσεις στις οποίες προέβη η Αστυνομία, η οποία διερευνά το περιστατικό, οι τρεις συλληφθέντες έδωσαν διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Η Αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τα γεγονότα και να εξετάζει υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δημόσια εξύβριση, παράνομη είσοδο με σκοπό την ενόχληση, επίθεση, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και πρόκληση πραγματικής σωματικής.

Πηγή: i-eidisi / Γράφει: Δήμος Κουγιούντας

Tags: