04/07/2017 16:25

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία της Τσιμετοποιίας Βασιλικού μετά την πυρκαγιά

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε εξωτερικό χώρο φύλαξης ελαστικών και σωρού από πασσάλους της Αρχής Ηλεκτρισμού, που γειτνιάζει με την Τσιμεντοποιία Βασιλικού, έγινε έγκαιρα αντιληπτή και τέθηκε υπό έλεγχο κατά τις πρωινές ώρες, ενώ η λειτουργία της Τσιμεντοποιίας συνεχίζεται απρόσκοπτα, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Τσιμεντοποιία, λήφθηκαν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα από πλευράς της εταιρείας, η οποία και ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές, όπως την ΕΜΑΚ και την Αστυνομία, που ανταποκρίθηκαν και κατέφθασαν αμέσως στο χώρο. Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα της ΕΜΑΚ Κοφίνου και προχώρησαν στην κατάσβεσή της.

«Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας ήταν να διασφαλιστεί η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, καθώς και η ασφάλεια των εγκαταστάσεών της και της γύρω περιοχής», ενώ ενεργοποιήθηκε έγκαιρα και η διαδικασία διαχείρισης κρίσης, προστίθεται.

Τέλος, αναφέρεται ότι το προσωπικό εργάζεται υπό συνθήκες ασφαλείας και η εταιρεία συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Tags:
Cheap Website Traffic