04/07/2017 16:20

Χειροπέδες σε δεύτερο ύποπτο για την ληστεία στην Κάτω Δευτερά

Σε δεύτερη σύλληψη σχετικά με την υπόθεση ληστείας που διεπράχθη σε οικία στην επαρχία Λευκωσίας, στις 28 Ιουνίου 2017, προχώρησαν χθες οι ανακριτές. Πρόκειται για 29χρονο κάτοικο Λάρνακας, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του.

Ο 29χρονος, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησης του, με το Δικαστήριο να εκδίδει εναντίον του διάταγμα εφταήμερης κράτησης.

Να θυμίσουμε ότι για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, χθες τα ξημερώματα και 36χρονος, οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, μετά από χθεσινή απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροπέδες σε 36χρονο για την ληστεία εναντίον 55χρονης στην Κάτω Δευτερά

Ληστές μπήκαν στο σπίτι 55χρονης, την ψέκασαν και την έδεσαν στο κρεββάτι με σεντόνι

Η ληστεία διαπράχθηκε το πρωί της 28ης Ιουνίου 2017, σε οικία 55χρονης, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, φέρονται να εισήλθαν στην οικία και αφού επιτέθηκαν στην 55χρονη, την κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός της και την έδεσαν στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της παραπονούμενης, οι δράστες εντόπισαν το κλειδί του χρηματοκιβωτίου και πήραν από μέσα μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Tags:
Cheap Website Traffic