28/06/2017 16:40

Αρχίζουν την 1η Ιουλίου οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του «Φεστιβάλ Λάρνακας 2017»

Αρχίζουν το Σάββατο, 1 Ιουλίου, οι εκδηλώσεις του «Φεστιβάλ Λάρνακας 2017» που διοργανώνεται από το Δήμο Λάρνακας, με στόχο να δοθεί στο κοινό ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «το Φεστιβάλ είναι ένας θεσμός ξεχωριστής εμβέλειας και μεγέθους, με ένα άνευ προηγουμένου διεθνές εκτόπισμα και αριθμό θεατών που κατάφερε να δημιουργήσει τη διαφορετικότητα, για 32 συνεχόμενα χρόνια».

Στόχος του Φεστιβάλ Λάρνακας, «ήταν και είναι να αγγίξει το πλατύ κοινό μέσα από ένα ευρύ και πολυμορφικό φάσμα πολιτιστικών τομέων, έχοντας πάντοτε την ποιότητα, σαν κύριο συστατικό της διοργάνωσης. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες παρουσίες από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού, της ποίησης και του χορού δίνουν δυναμικά το παρόν τους κάθε χρόνο».

Αξιοσημείωτο προστίθεται στην ανακοίνωση είναι το γεγονός ότι το Φεστιβάλ διακρίθηκε με την Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση EFFE, για το επίπεδο ποιότητας του, δίνοντας του μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα Φεστιβάλ της Ευρώπης.

Οι φετινές εκδηλώσεις φιλοξενούνται όπως κάθε χρόνο στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, στο Κηποθέατρο του Μεσαιωνικού Κάστρου, στο χώρο του Αρχαίου Κιτίου και στο χώρο του παλιού Υδραγωγείου «ΚΑΜΑΡΕΣ».

Ο Δήμος Λάρνακας, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, προσφέρει δωρεάν είσοδο σε τρείς παραστάσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic