23/06/2017 14:12

Η CL8.com εντάσσεται στο πρόγραμμα Veeam Cloud and Service Provider

H CL8.com βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Veeam Cloud και Service Provider (VCSP). Αυτή η πιστοποίηση καταδεικνύει  την τεχνογνωσία της για την τεχνολογία των προϊόντων της Veeam και της επιτρέπει να προσφέρει λύσεις Cloud Backup και Disaster Recovery-as-a-service. Το Veeam Cloud Connect επιτρέπει στους πελάτες της  Veeam να επεκτείνουν εύκολα την υποδομή τους για αποθήκευση δεδομένων ασφαλείας στο Cloud της CL8.com.

Η ανάγκη για προστασία όλο και περισσοτέρων εφαρμογών, συστημάτων και δεδομένων κάνει τους Διευθυντές Πληροφορικής να συνειδητοποιούν τη σημασία της ύπαρξης μιας ολοκληρωμένης, γρήγορης και ασφαλούς υπηρεσίας αντιγράφων ασφαλείας. Η υπηρεσία Veeam Cloud Connect παρέχει την ευκολία στους πελάτες να απευθύνονται στο cloud για την προστασία των περιουσιακών τους στοιχείων και συστημάτων αναπαραγωγής (replication). Αυτό είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες κυβερνοεπιθέσεις σε κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και νοσοκομεία, έχοντας μια αξιόπιστη offsite εφεδρική λύση που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί. Με την υπηρεσία Veeam Cloud Backup οι εταιρείες που επέλεξαν την Veeam να τους παρέχει Backup υπηρεσίες έχουν τώρα την επιλογή να χρησιμοποιήσουν τους χώρους αποθήκευσης της CL8.com, ενός πιστοποιημένου με Tier-3 Data Center και συμβατού με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS.

Επιπρόσθετα, οι Διευθυντές Πληροφορικής συνειδητοποιούν ότι τα αντίγραφα ασφαλείας παλαιού τύπου δεν επαρκούν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης επιχείρησης. Με την υπηρεσία Veeam-powered disaster recovery η  CL8.com επιτρέπει στις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τις εφαρμογές ή τα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούν να έχουν σχεδόν άμεση ανάκτηση χρόνου (Recovery Time Objective) και χρόνο αποκατάστασης (Recovery Point Objectvive) 15 λεπτών. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η CL8.com εντάχθηκε στο πρόγραμμα VCSP, καθώς οι συνδυασμένες δυνάμεις μας θα επιτρέψουν στους κοινούς πελάτες μας να υπερβούν τις ανάγκες διαθεσιμότητάς τους στην τοπική αγορά “, αναφέρει η Vered Lieberman, Περιφερειακή Διευθύντρια της MED Veeam.

Η CL8.com πέραν της ένταξης της στο VCSP έχει επίσης αποκτήσει πρόσφατα την πιστοποίηση Microsoft Silver Data Center και είναι εγγεγραμμένος συνεργάτης της Cisco.

Ποια είναι η CL8.com

Η CL8.com είναι το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο Tier-3 Data Centre στην Κύπρο.  Προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες όπως είναι το Cloud VPS, το Hosted Exchange 2016, το Colocation και οι Dedicated Servers, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της και το πρότυπο ISO27001 για την διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών. Έχει επίσης πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS που είναι απαραίτητο για τη φύλαξη και διαχείριση δεδομένων για πιστωτικές κάρτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cl8.com.

Ποια είναι η Veeam

Η Veeam αναγνωρίζει τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και εισαγάγει την τεχνολογία Always-On Enterprise με την οποία μια επιχείρηση πρέπει να λειτουργεί 24/7/365. Η Veeam πρωτοπορεί μπαίνοντας σε μια νέα αγορά διαθεσιμότητας. Το Veeam Availability Suite, το οποίο περιλαμβάνει το Veeam Backup & Replication, αξιοποιεί τεχνολογίες virtualization, αποθήκευσης και cloud που επιτρέπουν σε ένα σύγχρονο Data Center να βοηθήσει τους οργανισμούς να εξοικονομήσουν χρόνο, να μετριάσουν τους κινδύνους και να μειώσουν σημαντικά το λειτουργικό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.veeam.com.

Tags: