15/06/2017 17:18

Με μώλωπες 8χρονος στη Λευκωσία από το ξέσπασμα νηπιαγωγού που εργάζεται στο δημόσιο

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό της νηπιαγωγός που εργάζεται στο δημόσιο, όταν προχώρησε στο συμπέρασμα ότι ένα 8χρονο αγόρι έγδαρε το όχημα της. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων που παρακολούθησαν το περιστατικό, όταν ο μαθητής ανέφερε το περιστατικό στον πατέρα του, εκείνος μετέβη στην οικία του αδελφού της συνοδεύομενος από 5 άλλα άτομα και άρχισαν να τον χτυπούν.

Σε βεντέτα μεταξύ οικογενειών κόντεψε να εξελιχθεί η πιθανή αφέλεια ενός 8χρονου μαθητή, ο οποίος φέρεται να έγδαρε το όχημα γυναίκας νηπιαγωγού.

Όταν η γυναίκα υπέθεσε ότι ο δράστης της καταστροφής της περιουσίας της ήταν ο 8χρονος, όπως αναφέρουν πληροφορίες του i-eidisi, τον τράβηξε απ’ το αυτί και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα ο μαθητής να επιστρέψει στο σπίτι του φέροντας μώλωπες.

Αφού πληροφόρησε τον πατέρα του για τα γεγονότα, ο ίδιος παρουσιάστηκε μαζί με άλλα πέντα άτομα στο σπίτι του αδελφού της γυναίκας που βρίσκεται δίπλα από την δική του οικία και ζήτησε εξηγήσεις.

Σε κάποια στιγμή, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στη γειτονιά, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο αδελφός της νηπιαγωγού δέχθηκε επίθεση από την ομάδα των ατόμων που τον επισκέφθηκαν.

Εκείνος ανταπέδωσε, με αποτέλεσμα τόσο ο αδελφός της γυναίκας, όσο και ο πατέρας του 8χρονου να φέρουν εκδορές στο σώμα.

Στην σκηνή κλήθηκε η αστυνομία, ενώ έπειτα από μεταξύ τους διάλογο οι δύο πλευρές απολογήθηκαν εκατέρωθεν.

Πηγή: i-eidisi

Tags:
Cheap Website Traffic