13/06/2017 07:57

Στους 32 σήμερα ο υδράργυρος – Πρόβλεψη μέχρι το τέλος της βδομάδας

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, µετά τη διάλυση της χαµηλής νέφωσης και τοπικής αραιής οµίχλης, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το µεσηµέρι όµως και το απόγευµα, αυξηµένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε κάποιες περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 Μποφόρ. Το απόγευµα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα, στα νότια, παροδικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια και στους 27 βαθµούς στα δυτικά παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αυξηµένη χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 20 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 18 στα δυτικά και στους 16 βαθµούς στα βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, µετά τη διάλυση της χαµηλής νέφωσης ή και τοπικής αραιής οµίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Ωστόσο, το µεσηµέρι και το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά, σε ορισµένες περιοχές του εσωτερικού αλλά και στα νοτιοανατολικά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Tags:
Cheap Website Traffic