11/06/2017 18:25

Ο γιος του εν ενεργεία Αξιωματικού της Αστυνομίας που κατέρχεται ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές, έδειρε Αστυνομικό φρουρό

Τραγελαφικό περιστατικό συνέβη σήμερα στις 8:40 το πρωί, μεταξύ πεζού και του Αστυνομικού που εκτελούσε καθήκοντα φρουρού πύλης στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Σύμφωνα με Αστυνομική πηγή του i-eidisi, χωρίς λόγο και αιτία, ένας πεζός ηλικίας 20 χρόνων, επιτέθηκε και κτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο του Αστυνομικού.

Ο νεαρός μετά το περιστατικό έφυγε από το σημείο πεζός με κατεύθυνση προς την Τζιαμούδα. Αμέσως μετά το περιστατικό, ειδοποιήθηκαν τα περίπολα όπου εντόπισαν τον 20χρονο. Κατά τον εντοπισμό του, ο νεαρός επιτέθηκε ξανά σε Αστυνομικό, σπρώχνοντας τον.

Οι Αστυνομικοί, μη έχοντας επιλογή συνέλαβαν τον 20χρονο και τον μετέφεραν στα κρατητήρια.  Εναντίον του εξετάζονται τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού σε 2 υποθέσεις, της απόδρασης από νόμιμη σύλληψη και άλλα.

Να σημειώσουμε ότι ο πρώτος τραυματίας Αστυνομικός φέρει αιμάτωμα στο μάτι και εκδορές στο πρόσωπο. Του παραχωρήθηκε 3 μέρες άδεια ασθενείας.

Εν ενεργεία Αξιωματικός της Αστυνομίας ο πατέρας του, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να κατέλθει  ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές

Την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι ο εν ενεργεία Υπαστυνόμος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και Υπεύθυνος του Συμπλέγματος Πλατρών, Χριστάκης Καπηλιώτης, εξήγγειλε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, την πρόθεσή του να κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Ο 20χρονος, ο οποίος ενεπλάκη στα ως άνω, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδες μας, είναι γιος του Χριστάκη Καπηλιώτη. Αυτό προέκυψε από τις έρευνες της Αστυνομίας και τη συλλογή των στοιχείων της Αστυνομίας.

Διαβάστε σχετικό δημοσίευμα: Εν ενεργεία Αξιωματικός της Αστυνομίας κατέρχεται ως υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές

Πηγή: i-eidisi

Tags: