08/06/2017 08:49

Τραγελαφικό στο Νοσοκομείο Λ/σίας: Αστυνομικός “γράφει” ασθενοφόρο στο χώρο στάθμευσης ασθενοφόρων (Φωτογραφίες)

Όσο παράδοξο ακούγεται, άλλο τόσο κυπριακό είναι. Γυναίκα αστυνομικός που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στάθμευσε παράνομα κατά τη διάρκεια της νυκτερινής της βάρδιας στο χώρο στάθμευσης ασθενοφόρων. Τα όσα ακολούθησαν μοιάζουν περισσότερο με σενάριο κωμωδίας, παρά πραγματικότητας.

Η αστυνομικός ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα να μετακινήσει το ιδιωτικό της όχημα από τον χώρο στάθμευσης ασθενοφόρων. Η ίδια ενημέρωσε ότι θα το κάνει λίγο πριν τελειώσει η βάρδια της το πρωί, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση του οδηγού του ασθενοφόρου, ο οποίος προχώρησε σε αντίποινα σταθμεύοντας το ασθενοφόρο μπροστά από το όχημα της.


Νεότερα: Έκθεση μέχρι αύριο θέλει ο Αρχηγός Αστυνομίας για το περιστατικό στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας με εξώδικο σε ασθενοφόρο


Κατόπιν της άρνησης του οδηγού να μετακινήσει το ασθενοφόρο, η αστυνομικός προφανώς εξοργισμένη εξέδωσε κλήση για παράνομη στάθμευση στον οδηγό, την οποία τοποθέτησε στον μπροστινό ανεμοθώρακα του οχήματος.

Παράλληλα συνέχισε εκδίδοντας κλήσεις και σε άλλους οδηγούς οχημάτων που βρίσκονταν επίσης παράνομα σταθμευμένοι στο ίδιο σημείο.

Όπως ήταν φυσικό η κίνηση της αστυνομικού προκάλεσε περαιτέρω ένταση, ενώ κλήθηκαν να παρέμβουν αστυνομικοί του ΤΑΕ Αρχηγείου, οι οποίοι μετέβησαν στη σκηνή για να διερευνήσουν την υπόθεση.

Πηγή: i-eidisi

Tags: