07/06/2017 11:42

 Μοναδικά εγκαίνια του καταστήματος ανδρικής μόδας NOI MODA!

Αυτό το μήνα το Noi Moda εγκαινιάζει το κατάστημά του που άνοιξε πρόσφατα στη Λεμεσό. Το Noi Moda είναι μια boutique αντρικής μόδας που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν από είκοσι πέντε χρόνια.

Τώρα η boutique επιλέγει και προσφέρει για την κυπριακή αγορά, τα τελευταία trends στο αντρικό ντύσιμο με «αέρα» Ιταλικού στυλ, ικανoποιώντας όλες τις στυλιστικές απαιτήσεις στην καλύτερη ποιότητα και στις πιο προσιτές τιμές. Στο Noi Moda θα βρείτε μια ιδιαίτερη και πλούσια συλλογή από εναλλακτικά γαμπριάτικα κουστούμια, μέχρι casual chic επιλογές σε ένδυση και υπόδηση.

Τα εγκαίνια που θα λάβουν χώρα την Παρασκευή, 16 Ιουνίου στις 19:00, θα έχουν τη μορφή ενός μοναδικού cocktail party με ένα φανταστικό μουσικό πρόγραμμα από τον DJ Αλέξανδρο Σοφιανό, τον DJ Γιάννη Μιτσοκάπα και την vocalist Anastasia Dovletoglou. Κατά τη διάρκεια του event όλοι οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν τα αγαπημένα τους brands με 20% έκπτωση! Το event στηρίζει η Roberto Cavalli Vodka.

Βρείτε το Noi Moda στην οδό Χρύσανθου Μυλωνά 16, 3030, Λεμεσός. Τηλ.: 25 109772.

[social title=”Like Us” subtitle=”On Facebook ” link=”https://www.facebook.com/NoiModaCyprus/” icon=”fa-adn”] & [social title=”Follow Us ” subtitle=”On Instagram” link=”https://www.instagram.com/noimodastore/” icon=”fa-instagram”]

 

 

 

 

Tags: