24/05/2017 18:44

Το σωματείο Pafos F.C τιμά τη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου

Το Αθλητικό Κέντρο του σωματείου Pafos F.C το οποίο θα ανακαινιστεί και θα καταστεί ένα σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θα μετονομαστεί σε “Αθλητικό Κέντρο Νάσος Κωνσταντίνου”.  

Αυτό αποφάσισε το νέο Δ.Σ του σωματείου για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου. Τα έργα ανακαίνισης του Αθλητικού Κέντρου θα αρχίσουν εντός Ιουνίου.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σωματείου, στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου θα τοποθετηθεί προτομή του Νάσου Κωνσταντίνου, και για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο προκηρύσσει διαγωνισμό φιλοτέχνησης της προτομής του.

Επίσης, θα επιδιωχθεί να διοργανωθεί φιλικός αγώνας ή τουρνουά προς τιμήν του Νάσου Κωνσταντίνου, με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Το ΔΣ είναι σε επικοινωνία με το Σωματείο του ΠΑΟΚ για την εξεύρεση ημερομηνίας και περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Τέλος, αποφάσισε πως το εισιτήριο διαρκείας για την φετινή περίοδο, με αριθμό 0001 θα δοθεί στην οικογένεια του Νάσου Κωνσταντίνου.

Ο Νάσος Κωνσταντίνου, φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστής της Pafos F.C ο ίδιος, αποχωρούσε από το γήπεδο με το τέλος του παιγνιδιού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στις 27 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη, όταν δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων κοντά στο Καυτατζόγλειο Στάδιο. Ο 24χρονος, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μένος των κουκουλοφόρων, εισήλθε σε πάροδο κεντρικού δρόμου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, τραυματιζόμενος κρίσιμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic