12/05/2017 13:43

Πυροσβεστική: Για το περιστατικό ξυλοδαρμού έχουν ενημερωθεί Διευθυντής Πυροσβεστικής και Αστυνομία

Διοικητική έρευνα έχει διαταχθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια τα οποία φαίνεται να προκάλεσαν ρήξη μεταξύ μελών της δύναμης, η οποία κατέληξε σε βιαιοπραγίες. 

Έκτακτος πυροσβέστης, σύμφωνα με την πληροφόρηση, φαίνεται να ήρθε σε ρήξη με συνάδελφό του, ύστερα από διαφωνία των δύο σε θέματα που αφορούν την διοίκηση της Πυροσβεστικής.

Το i-eidisi επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο οποίος ανέφερε ότι πρόκειται για περιστατικό το οποίο ερευνάται. Ήδη, συμπλήρωσε, έχουν ενημερωθεί ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής, καθώς και η Αστυνομία, αρμόδιοι για να προβούν σε έρευνα επί του θέματος. Το περιστατικό θα διερευνηθεί με την διεξαγωγή διοικητής έρευνας, η οποία έχει ήδη διαταχθεί και θα  περατωθεί από ερευνώντα αξιωματικό, ώστε να διαφανούν τα αίτια του περιστατικού.

Πέραν από την επίσημη θέση της Πυροσβεστικής, η πληροφόρηση αναφέρει πως τα δύο μέλη της δύναμης ήρθαν σε έντονη ρήξη και μάλιστα ο ένας πυροσβέστης φέρεται να κτύπησε τον δεύτερο με το κεφάλι πάνω σε τραπέζι και στην θέα άλλων συναδέλφων.

Αναμένουμε τις ενέργειες των αρμόδιων. ώστε να διαφανεί η πάσα αλήθεια για το εν λόγω περιστατικό, το οποίο θεωρείται και μεμονωμένο.

Πηγή: i-eidisi

Tags: