12/05/2017 14:24

Η υπόθεση-θρίλερ με τον Μάριο Παπαγεωργίου και η εξαφανισμένη σόρος πέντε χρόνια μετά

Πρωτοφανείς σκηνές σημειώθηκαν το πρωί έξω από το Εφετείο όταν λίγο μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, συγγενής του θύματος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στο αέρα.

Ο άντρας που οπλοφορούσε βγήκε από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου αμέσως μόλις αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρισκόταν έξω από την δικαστική αίθουσα αναφέροντας ότι η οικογένεια του θύματος δεν μπορεί να βρει το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια».

Μόλις είπε αυτήν την φράση έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα, προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν κοντά στο σημείο, ενώ αμέσως μετά άρχισε να κατεβαίνει τα σκαλοπάτια της εισόδου του Εφετείου.

Η υπόθεση με τον Μάριο Παπαγεωργίου, η εξαφάνιση και το πτώμα

Ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε στις 9 Αυγούστου του 2012 οπότε είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές, για το Αίγιο.

Ξημερώματα της 10ης Αυγούστου, η μητέρα του Μάριου δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από αγνώστους που της ζητούσαν 620.000 ευρώ ως λύτρα, προκειμένου να απελευθερώσουν το παιδί της.

Στην υπόθεση ενεπλάκη ένας 73χρονος οικογενειακός φίλος ο οποίος έπεισε την μητέρα να μην ειδοποιήσει αμέσως τις αρχές αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο 26χρονος.

Το αυτοκίνητο του, ένα σκούρο γκρι Audi Α4, βρέθηκε στη συμβολή των οδών Ποσειδώνος και Αφροδίτης, στο Παλαιό Φάληρο, την επόμενη ημέρα, μετά από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου του εγκέφαλου του εγκλήματος, που μέχρι τότε εμφανιζόταν σαν στενός φίλος της οικογένειας. Ήταν η αρχή για ένα θρίλερ δίχως τέλος…

Στην πορεία ωστόσο αποδείχθηκε πως ο 73χρονος ήταν εγκέφαλος της όλης υπόθεσης. Να σημειωθεί ότι το πτώμα του 26χρονου δεν έχει εντοπιστεί.

Σε πρώτο βαθμό ο 73χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 23χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και απόπειρα εκβίασης. Κατηγορούμενη στην υπόθεση είναι και η σύζυγος του η οποία έχει καταδικαστεί σε 18 έτη κάθειρξη για αρπαγή, απλή συνεργεία σε απόπειρα εκβίασης και συμμορία. Στην δίκη είναι κατηγορούμενοι επίσης άλλα πέντε πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί σε ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.

Πηγή: newsbeast.gr

Tags:
Cheap Website Traffic