13/04/2017 11:46

Η REACTION σε μια συντονισμένη προσπάθεια μεταφοράς του Αγίου Φωτός σε δεκάδες χωριά, εκκλησίες και μοναστήρια

Απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας αναμένεται να υποδεχθεί η Κύπρος το Άγιο Φως από τους Αγίου Τόπους και από εκεί θα φτάσει σε όλους τους ναούς της Κύπρου πριν την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Ο Έξαρχος του Αγίου Τάφου στην Κύπρο, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος ο οποίος έχει και την ευθύνη της διανομής του Αγίου Φωτός στην Κύπρο θα μεταφέρει το Άγιο Φως στην Κύπρο με ιδιωτική πτήση.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ο μη κυβερνητικός οργανισμός REACTION Youth for the Prevention σε συνεργασία με την Εξαρχία του Αγίου Τάφου, τις κατά τόπου Ιερές Μητροπόλεις, τον ΟΣΕΛ,  την Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσικλέτας, τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αθλητών Αγώνων Αυτοκινήτου, τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές ΚΟΥ ΚΟΥ ΑΟ, τον Όμιλο Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας, την Λέσχη Varadero and Friends Fa.cy και την Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σολέας θα μεταφέρουν το φως σε πέρα από 100 Δήμους και κοινότητες.

Παράλληλα ο οργανισμός REACTION για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Τριμυθούντος, την Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία, το Κοινοτικό Συμβούλιο Ζυγίου,  το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ψαράδων Ζυγίου και 22 κοινότητες της επαρχίας Λάρνακας & Λεμεσού διοργανώνει εκδήλωση για την άφιξη του Αγίου Φωτός δια θαλάσσης στο Λιμανάκι Ζυγίου (Αλιευτικό Καταφύγιο) στις 20:15 του Μεγάλου Σαββάτου.

Το Άγιο Φως θα μεταφερθεί στην περιοχή με Άκατο της Λιμενικής & Ναυτικής Αστυνομίας με τη συνοδεία σκαφών του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ψαράδων Ζυγίου.

Share this:
Tags:
Cheap Website Traffic