12/04/2017 13:57

Λεμεσός: Συνεχή τα παράπονα στην Αστυνομία για οχλαγωγία νεαρών γύρω από λαμπρατζιές

Σε 54 μέχρι στιγμής περιστατικά ανταποκρίθηκε τον τελευταίο μήνα η Αστυνομία Λεμεσού, για να επιβάλει την τάξη στους χώρους γύρω από τις εκκλησίες, όπου νεαρά πρόσωπα συγκεντρώνουν τα ξύλα για το έθιμο της λαμπρατζιάς. Χθες βράδυ δυο περιπολικά δέχθηκαν πετροβολισμό στην εκκλησία του Αγίου Σάββα, στον Ύψωνα.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως η Αστυνομία έχει ανταποκριθεί σε σωρεία παραπόνων και τον τελευταίο μήνα έχει πραγματοποιήσει 153 ελέγχους σε 24 εκκλησίες της πόλης και Επαρχίας Λεμεσού, ενώ ανταποκρίθηκε σε 54 επεισόδια.

“Σε ένα τέτοιο περιστατικό είχαν κληθεί χθες βράδυ δύο περίπολα, του Ουλαμού για πρόληψη των λαμπρατζιών και των κροτίδων”, είπε και πρόσθεσε ότι τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ομάδα νεαρών να ανάβουν φωτιές και να ρίχνουν κροτίδες.

Στο χώρο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς, ενώ οι νεαροί, που κρύφτηκαν εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι, άρχισαν να πετροβολούν τα οχήματα της Αστυνομίας, τα οποία υπέστησαν ζημιές.

Ο κ. Σωτηριάδης σημείωσε πως οι έλεγχοι και οι περιπολίες της Αστυνομίας συνεχίζονται και θα εντατικοποιηθούν μέχρι και το βράδυ της Ανάστασης, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags:
Cheap Website Traffic