07/04/2017 09:27

Πως η κάμερα του περιπολικού της Τροχαίας Λευκωσίας έπιασε καταζητούμενο πρόσωπο

Απαγορευμένος μετανάστης, που είχε στην κατοχή του πλαστή ταυτότητα και που καταζητείτο για διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, εντοπίστηκε χθες στη Λευκωσία, μέσω του συστήματος αυτόματης αναγνώρισης πινακίδων εγγραφής οχημάτων ANPR.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ και της Τροχαίας Λευκωσίας, που διενεργούσαν ελέγχους οχημάτων στη Λευκωσία, εντόπισαν μέσω του συστήματος ANPR, αναζητούμενο όχημα, για το οποίο υπήρχε πληροφορία, ότι οδηγείτο από αλλοδαπό με πλαστά έγγραφα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, ο οδηγός υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας ξένης χώρας, το οποίο φαίνεται να είναι πλαστό. Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός, είναι 30χρονος, από χώρα της Ευρώπης, ο οποίος είχε απελαθεί από την Κύπρο το 2015, ενώ εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, που διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο 30χρονος συνελήφθη αρχικά για το αυτόφωρο αδίκημα του απαγορευμένου μετανάστη και οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον του. Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Tags:
Cheap Website Traffic