04/04/2017 13:45

Ακόμα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο η Κολιδά- Για ποιό λόγο;

Μετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστησαν οι «Μαχητές» στο Survivor, η Ειρήνη Κολιδά θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο!

Η personal trainer έσπασε δυο πλευρά την ώρα της σύγκρουσης του βαν σαφάρι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να αναρρώσει. Μπορεί όμως να έφυγε από το Survivor, συνεχίζει να είναι “κολλημένη” στο νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Ειρήνη Κολιδά έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν και τώρα βρίσκεται στο ξενοδοχείο μαζί με την παραγωγή του παιχνιδιού, περιμένοντας το “ΟΚ” των γιατρών για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ίδια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, μιλά καθημερινά με την οικογένειά της, τρέφεται σωστά και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού χωρίς να κουράζεται, αλλά και να κάνει μπάνιο στο θάλασσα.

Η Ειρήνη Κολιδά δείχνει, μάλιστα, σημαντικά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο το 20ωρο ταξίδι της επιστροφής αναμένεται να την κουράσει και γι’ αυτό οι γιατροί δεν της έχουν δώσει ακόμη την άδεια να επιστρέψει στην Αθήνα – κάτι που δεν θα αργήσει όμως να γίνει.

Η γνωστή γυμνάστρια, ωστόσο, δεν μπορεί να έχει καμιά επαφή με τους πρώην συμπαίχτες της και μαθαίνει για το παιχνίδι παρακολουθώντας μόνο video μέσα από το youtube.

Tags: