02/04/2017 13:20

Έξι από τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα ψέματα εταιρειών αυτοκινήτων

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πολλές είναι οι εταιρείες αυτοκινήτων που προχωρούν σε μια πρωταπριλιάτικη φάρσα.

Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που στο τέλος πιστεύουν τέτοιου είδους προϊόντα ή υπηρεσίες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε 6 από τις καλύτερες φάρσες αυτοκινητοβιομηχανιών:

1. McLaren φτιαγμένη από… πούπουλα.

Η βρετανική εταιρεία παρουσίασε μια 570GT, της οποίας το αμάξωμα έχει επενδυθεί με 10.000 πούπουλα. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα πούπουλα αυτά είναι από ανθρακόνημα και το βάρος τους δεν διαφέρουν από την κανονική βαφή του αυτοκινήτου. Επίσης, αυτή η “απόχρωση” μειώνει και την αεροδυναμική αντίσταση. Φυσικά σκοπός είναι να προκαλέσει γέλιο.

2. Ένα άνετο παγωτατζίδικο.

Η ΜΑΝ ανακοίνωσε στην 1η Απριλίου ότι θα διαθέσει για μια μόνο μέρα ένα ειδικό ΒΑΝ για τους παγωτατζήδες. Το MAN Ice cream MAN είναι μια έκδοση που ξεχωρίζει σε 99 σημεία σε σχέση με την απλή έκδοση και έχει εξοπλιστεί με άνετη ανάρτηση για να μην ταλαιπωρείται ο οδηγός και το εμπόρευμα. Τώρα που καλυτερεύει ο καιρός είναι ότι πρέπει.

3. Κόρνες ανάλογα με τα συναισθήματά μας

Τα emoji δείχνουν κάθε φορά τη διάθεσή μας στον παραλήπτη των γραπτών μηνυμάτων. Οι μηχανικοί της Honda βασίστηκαν επάνω σε αυτή την ιδέα με αποτέλεσμα να εξελίξουν και να… κατασκευάσουν ένα τιμόνι το οποίο διαθέτει εκτός από την παραδοσιακή κόρνα και άλλες 7 επιλογές ήχων, που αντιστοιχούν στα συναισθήματα που νιώθει εκείνη τη στιγμή ο οδηγός.

4. Νοικιάζεις… οικογένεια

Η Skoda λάνσαρε πρόσφατα το 7θέσιο SUV, το Kodiaq. Έχει ευρύχωρη καμπίνα, ωστόσο δεν μπορείς να εκτιμήσεις τον χώρο που σου προσφέρει η τσέχικη εταιρεία. Με νέα υπηρεσία της Skoda αναλαμβάνει την “ενοικίαση” μιας οικογένειας για να κάνεις το test drive. Όταν λέμε οικογένεια εννοούμε παιδιά, σκυλιά, ακόμα και πεθερά!

5. Καλάθι σκύλου BMW

Πολλοί σκύλοι έχουν τη συνήθεια να βγάζουν το κεφάλι από το παράθυρο ενός κινούμενου αυτοκινήτου. Αυτή τη χαρά έρχεται να δώσει η BMW με μια πιο ασφαλή ιδέα. Το καλάθι του σκύλου από τη γερμανική εταιρεία διαθέτει έναν δυνατό ανεμιστήρα στο εμπρός μέρος με αποτέλεσμα να φυσάει τον τετράποδο φίλο μας και να χαίρεται χωρίς εμείς να ανησυχούμε.

6. Μια λωρίδα μόνο για τα Lexus

Είναι πολλές οι φορές που στην αριστερή λωρίδα ένας οδηγός αυτοκινήτου κινείται με χαμηλή ταχύτητα με αποτέλεσμα να “κολλάμε” πίσω του. Η Lexus όμως ανακοίνωσε μια ειδική υπηρεσία, που αν το προπορευόμενο αυτοκίνητο πηγαίνει σιγά, τότε αυτόματα μπορεί να μετατοπίσει το “εμπόδιο” στην δεξιά λωρίδα.

Πηγή: koolnews.gr

Tags:
Cheap Website Traffic