31/03/2017 11:03

Η D. Zavos Group μετακινεί την υποδομή της πληροφορικής της στο Cloud

 

Ο όμιλος εταιρειών D. Zavos Group αποφάσισε πρόσφατα να μετακινήσει όλες τις υποδομές πληροφορικής του στο Cloud.  Η CL8.com επιλέγηκε ως ο παροχέας των υπηρεσιών αυτών.

Η D. Zavos Group στην προσπάθεια της να ελαχιστοποιήσει το κόστος τεχνολογίας της και να αυξήσει την επιχειρησιακή της απόδοση, μεταφέρεται από τον παραδοσιακό τρόπο παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στο Cloud. Μέχρι τώρα, η υποδομή πληροφορικής του Ομίλου αποτελείτο από διάφορους servers οι οποίοι βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις τους. Με τη μετάβαση στο Cloud, τώρα όλα λειτουργούν σε ένα εικονικό περιβάλλον με διάφορους εικονικούς Private Servers (VPS), οι οποίοι φιλοξενούνται στο ανεξάρτητο, άρτιο τεχνολογικά Data Center της CL8.com. Επιπρόσθετα, ο Όμιλος αποφάσισε να προχωρήσει και με την μεταφορά του Exchange Server του στο Cloud. Αυτό θα παρέχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της ασφάλειας και την 24/7 τοπική υποστήριξη χωρίς πονοκεφάλους και χαμηλότερο κόστος.

Ο κος Μιχάλης Δ. Ζαβός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, δήλωσε: «Πριν να απoφασίσουμε για το αν θα αγοράσουμε νέο εξοπλισμό ή θα μετακινηθούμε στο Cloud, αξιολογήσαμε  διάφορες επιλογές. Μετά από προσεκτική εξέταση της πρότασης της CL8 και τα οφέλη που παρέχονται μέσω των λύσεων τους, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο Cloud. Η κίνηση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να μειώσουμε το κόστος μας, να έχουμε υποστήριξη 24/7, να αναβαθμίσουμε την υπηρεσία σύμφωνα με τις ανάγκες μας και να πληρώνουμε μόνο για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μας  ήταν το γεγονός ότι όλα τα δεδομένα μας θα φιλοξενούνται με ασφάλεια σε ένα Data Center το οποίο είναι πιστοποιημένο με όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις του κλάδου “.

Ο κος Θωμάς Χόπλαρος, Εμπορικός Διευθυντής της CL8.com, δήλωσε: «Είναι χαρά μας να καλωσορίσουμε τον Όμιλο D. Zavos στην εποχή του Cloud. Η μεταφορά του Ομίλου στο Cloud διασφαλίζει ότι ο Όμιλος  μπορεί να εκμεταλλευτεί όλα τα τεχνολογικά  πλεονεκτήματα που παρέχει ένα υπερσύγχρονο,  πιστοποιημένο Tier 3 Data Center με ένα μηνιαίο πάγιο και με εγγυημένο επίπεδο εξυπηρέτησης. Θα είναι επίσης σε θέση να αναβαθμίζονται καθώς η επιχείρησή τους μεγαλώνει, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για τις δαπάνες υποδομής της πληροφορικής τους».

Ποιος είναι ο Όμιλος D. Zavos Group

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ Ζαβός  ιδρύθηκε το 1980 και δίκαια κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο παροχής υπηρεσιών πώλησης ακινήτων στην Κύπρο. Ένας από  τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ακινήτων στη Κύπρο  με περισσότερα από 8.500 ακίνητα (130 ολοκληρωμένα έργα από τα οποία 117 έχουν εκδοθεί με ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας), Ο Όμιλος Δ.  Ζαβός  παρέχει υποστήριξη στους πελάτες του σε κάθε βήμα. Ξεκινώντας από την απόφαση για το πού προτίθενται να αγοράσουν, παρέχοντας παράλληλα νομικές και οικονομικές συμβουλές,  καθώς και  πληθώρα υπηρεσιών μετά την πώληση του ακινήτου οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης  με τους πελάτες του.

Ο Όμιλος Δ. Ζαβός έχει την δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες του μια ποικιλία οικιστικών και επαγγελματικών χώρων προς πώληση και/ή ενοικίαση σε προνομιακές τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου βρίσκονται στην Κύπρο (HQ), διατηρώντας επίσης γραφεία  στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ιορδανία, το Λίβανο και την Αίγυπτο.

Για περισσότερες πληροφορίες  επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.zavos.com.

Ποια είναι η CL8.com

Η CL8.com είναι το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο πιστοποιημένο Tier 3 Data Centre στην Κύπρο.  Προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες όπως είναι το Cloud VPS, το Hosted Exchange Service 2016, το Colocation και οι Dedicated Servers, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της και το πρότυπο ISO27001 για την διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών. Έχει επίσης πιστοποιηθεί με το πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS που είναι απαραίτητο για τη φύλαξη και διαχείριση δεδομένων για πιστωτικές κάρτες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cl8.com.

Tags: