31/03/2017 09:44

Έκθεση Τεχνικών Προϊόντων & Υπηρεσιών για τη Ναυτιλιακή Βιομηχανία και του τομέα Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου

 

Την 8η Έκθεση East Med Marine and Oil & Gas διοργανώνει ο Όμιλος Εταιρειών Fameline Holding Group. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο GrandResort, στη Λεμεσό, στις 6 και 7 Απριλίου 2017.

Πρόκειται για τη East Med Marine Exhibition, που διοργανώνεται από το 2003, με μεγάλη επιτυχία, στη Λεμεσό. Φέτος, διοργανώνεται για δεύτερη φορά, αναβαθμιζόμενη, κάτω από την επωνυμία East Med Marine and Oil & Gas, αποτελώντας τη μετεξέλιξη της γνωστής έκθεσης. Η αναβάθμιση έγινε με στόχο τη διεύρυνση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η έκθεση, καλύπτοντας έτσι, τους τομείς πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Στόχος της έκθεσης είναι να προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς τεχνικού εξοπλισμού πλοίων, συστημάτων ασφάλειας, αυτοματισμού, πλοήγησης και επικοινωνίας, δεξαμενισμού και επισκευής πλοίων, εξειδικευμένων προϊόντων όπως, χημικά, λιπαντικά, καύσιμα, χρώματα, καθώς επίσης, σε όλους τους τομείς παραγωγής και εξόρυξης υδρογονανθράκων.

Στο πλαίσιο της έκθεσης προγραμματίζονται περαιτέρω εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια, παρουσιάσεις και networking cocktail, ώστε οι εκθέτες και άλλοι ενδιαφερόμενοι να ενδυναμώσουν τις επαγγελματικές τους σχέσεις με διευθυντικά στελέχη του τεχνικού και αγοραστικού τομέα που διεξάγουν εργασίες στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Η Εast Med Marine and Oil & Gas Exhibition διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριου Δημητριάδη και υποστηρίζεται από τον Δήμο Λεμεσού, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (CSC),  το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας (DMS), τον Κυπριακό Σύνδεσμο Εταιρειών Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου (Cyprus Oil & Gas Association) και το Ινστιτούτο Ναυτικών Μηχανικών (IMarEST).

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο υπουργός κ. Μάριος Δημητριάδης, την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 4.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο GrandResort, στη Λεμεσό. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τις δύο μέρες 6 – 7 Απριλίου, από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ..

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Έλενα Παναγιώτου – Αντωνίου, Thoosa Events Ltd, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: e.panayiotou@thoosa.cy.net / www.eastmedexpo.com.

Tags:
Cheap Website Traffic