30/03/2017 12:10

Κεφίρ από την Kouroushis: Ανακαλύψτε το Superfood με τις ευεργετικές ιδιότητες!

Η Kouroushis Dairy προσφέρει στους κύπριους καταναλωτές μια μοναδική λύση σε διαταραχές της λειτουργίας του πεπτικού μας συστήματος: το Κεφίρ! Το Κεφίρ έχει την ιδιότητα να συμβάλλει σε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα την ίδια ώρα που μας θρέφει με βιταμίνες Α, Β1, Β2 και C, με άφθονο μαγνήσιο και φώσφορο αλλά και με δισεκατομμύρια υγιή βακτήρια που λειτουργούν προς όφελός μας καθημερινά!

Το Κεφίρ της Kourouhsis Dairy είναι ένα φυσικό, δροσερό και εύπεπτο ρόφημα, που παράγεται, όπως και όλα τα προϊόντα της, από 100% κυπριακό γάλα, αλλά και με σπάνιους κόκκους Κεφίρ, συνιστώντας ένα μοναδικό superfood, ένα ελιξίριο υγείας. Και το κερασάκι στην υγιέστατη αυτή τούρτα, είναι το γεγονός ότι η Kouroushis Dairy σας προσφέρει και την επιλογή Κεφίρ χωρίς λιπαρά που, σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, μπορεί να βοηθήσει και στον έλεγχο του σωματικού βάρους!

Βρείτε το Κεφίρ της Kouroushis Dairy και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σε όλες τις μεγάλες υπεραγορές καθώς και σε επιλεγμένους φούρνους.
[button link=”http://www.kouroushis.com.cy/” icon=”Select a Icon” side=”left” target=”blank” color=”1fb700″ textcolor=”ffffff”]Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας[/button] [social title=”Like Us” subtitle=”On Facebook” link=”https://www.facebook.com/kouroushisdairy/” icon=”fa-facebook-square”] [social title=”Follow Us” subtitle=”On Instagram ” link=”https://www.instagram.com/kouroushisdairy/” icon=”fa-instagram”]

 

Tags:
Cheap Website Traffic