29/03/2017 10:26

Η CL8.com πιστοποιείται ως Cisco Select Certified Partner στην Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα

Στενότερη γίνεται η συνεργασία της Cisco Systems με την CL8.com στον τομέα της τεχνολογίας και της διάθεσης των προϊόντων της, μετά την πιστοποίηση της ως Cisco Select Certified Partner στην Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Με την πιστοποίηση αυτή, η  CL8.com  δημιουργεί στενότερες σχέσεις υποστηρίζοντας προηγμένες τεχνολογικές λύσεις της Cisco.

Οι βασικές προδιαγραφές που πρέπει να υπάρχουν προκειμένου κάποιος να λάβει την σημαντική αυτή πιστοποίηση, αφορούν την εκπαίδευση του προσωπικού, την υποστήριξη και την ικανοποίηση των πελατών για τα συστήματα και υπηρεσίες της Cisco. Καλύπτοντας επιτυχώς τις παραπάνω προϋποθέσεις η CL8.com είναι πλέον εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Cisco, παρέχοντας υψηλό επίπεδο υποστήριξης, έχει εμπειρία σε τουλάχιστον δυο ειδικότητες και έχει επίσης επιτύχει υψηλό επίπεδο ικανοποίησης πελατών.

Με την πιστοποίηση ως Cisco Select Certified Partner, η  CL8.com μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών της για προηγμένες τεχνολογίες και υπηρεσίες της Ciscο και έτσι αυξάνει την εμπιστοσύνη των πελατών απέναντι της, αφού αναγνωρίζει την υψηλή τεχνογνωσία της σε συγκεκριμένες λύσεις.

Ποια είναι η cl8.com

Η cl8.com είναι το πρώτο ανεξάρτητο, υπερσύγχρονο Tier-3 Data Centre στην Κύπρο.  Προσφέρει τελευταίας τεχνολογίας υπηρεσίες όπως είναι το Cloud VPS, το Hosted Exchange 2016, το Colocation και οι Dedicated Servers, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με το πρότυπο ISO9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών της και το πρότυπο ISO27001 για την διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών. Έχει επίσης πιστοποιηθεί με το πρότυπο ασφάλειας δεδομένων PCI DSS που είναι απαραίτητο για τη φύλαξη και διαχείριση δεδομένων για πιστωτικές κάρτες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cl8.com.

Tags: