27/03/2017 13:24

Η κόρη του μακελάρη του Λονδίνου αρνήθηκε να γίνει μουσουλμάνα (pic)

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια του μακελάρη του Λονδίνου.

Ο λόγος για την 18χρονη Τίγκαν Χάρβεϊ, η οποία, σε αντίθεση με τη μεγαλύτερη αδερφή της, δεν υπέκυψε στις πιέσεις του πατέρα της, του 52χρονου Χαλίντ Μασούντ να τις στρέψει προς το Ισλάμ.

Σύμφωνα με τη Sun, η 24χρονη Άντι ανταποκρίθηκε στην απαίτηση του πατέρα της να γίνει μουσουλμάνα πριν από έξι χρόνια, εγκαταλείποντας το σπίτι που ζούσε με τη μητέρα της και την αδερφή της στο Τάνμπριτζ Ουέλς στο Κεντ, και μετακόμισε μαζί με τον ίδιο και τη σύντροφό του στο Λούτον. Αργότερα μετακόμισε μαζί του στο Μπέρμιγχαμ, όπου πιστεύεται ότι ο Μασούντ την έπεισε να κυκλοφορεί με μπούρκα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 24χρονη έχει αλλάξει και το όνομά της και πλέον χρησιμοποιεί ένα αραβικό.

H Τίγκαν με τη μητέρα της Τζέιν

Από την πλευρά της, η μικρότερη Τίγκαν, που μόλις έγινε 16 ετών, άρχισε να δέχεται πιέσεις από τον πατέρα της να αλλαξοπιστήσει, τελικά όμως δεν υπέκυψε σε αυτές και δεν εγκατέλειψε τον δυτικό τρόπο ζωής, ενώ όπως τονίζει το δημοσίευμα, δεν δίστασε να πάει στον χορό του σχολείου της, τον περασμένο Μάιο, με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα.

Πηγή: koolnews.gr

Tags:
Cheap Website Traffic