15/03/2017 08:23

Συνελήφθη χθες για περιστατικό του Σεπτεμβρίου 2016 – Χειροπέδες σε 36χρονο

Στη σύλληψη 36χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία. Εναντίον του, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου και εκτόξευσης επιβλαβούς αερίου, που διαπράχθηκε στην επαρχία Αμμοχώστου, την 30η Σεπτεμβρίου 2016.

Η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, άρχισε μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία από έντεκα πρόσωπα τα ξημερώματα της 30ης Σεπτεμβρίου 2016. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, ενώ διασκέδαζαν σε νυκτερινό κέντρο στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκαν επίθεση από φρουρούς ασφαλείας και εργαζομένους του εν λόγω κέντρου. Οι δράστες φέρονται να κτύπησαν τους παραπονούμενους με ρόπαλα και μπουκάλια, ενώ εκτόξευσαν εναντίον τους με τη χρήση σπρέι, επιβλαβές αέριο.

Επίσης, τρεις από τους παραπονούμενους, είχαν αναφέρει στην Αστυνομία, ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, είχαν κλαπεί ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και ένα σακάκι που περιείχε χρηματικό ποσό.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tags: