11/03/2017 09:31

Οδηγός εγκατέλειψε πεζό μετά που τον κτύπησε με αυτοκίνητό του

Βρετανός στρατιώτης που υπηρετεί στη Βρετανική Βάση Δεκέλειας τραυματίστηκε στο δεξιό ώμο και το δεξί πόδι, όταν άγνωστο αυτοκίνητο τον τραυμάτισε ενώ περπατούσε με συνάδελφο του επιστρέφοντας στη μονάδα του, ενώ ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις 02.30 σήμερα τα ξημερώματα, δύο Βρετανοί στρατιώτες περπατούσαν στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας με κατεύθυνση τη Δεκέλεια επιστρέφοντας στη μονάδα τους μετά από βραδινή έξοδο.

Σε κάποια στιγμή και ενώ οι στρατιώτες περπατούσαν στην αριστερή άκρια του δρόμου, ένα αυτοκίνητο με άγνωστες πινακίδες που κινείτο προς Δεκέλεια, κτύπησε τον ένα από τους δύο και εγκατέλειψε τη σκηνή.

Με ασθενοφόρο ο στρατιώτης ηλικίας 29 ετών, διακομίστηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί στο δεξιό ώμο και το δεξιό πόδι.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης άνδρες του οποίου μετέβησαν στη σκηνή και προχώρησαν σε σκιαγράφηση της σκηνής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Tags: