07/03/2017 23:22

Για πρώτη φορά gay φιλί σε σειρά κινουμένων σχεδίων της Disney (vid)

Το παιδικό κανάλι Disney XD πρόβαλλε για πρώτη φορά gay φιλί στην σειρά κινουμένων σχεδίων της Daron Nefcy, Star vs. the Forces of Evil. Η σειρά επικεντρώνεται στις περιπέτειες της πριγκίπισσας Star Butterfly.

Στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε με τίτλο «Απλά Φίλοι» υπάρχει μια σκηνή, η οποία εκτυλίσσεται σε συναυλία και οι Star, Marco και Jackie ακούγοντας ένα αρκετά ρομαντικό τραγούδι περνούν γρήγορα σε μια ερωτική διάθεση.

Κάποια στιγμή, το πλάνο προβάλλει και ένα ομόφυλο ζευγάρι να φιλιέται στο στόμα. Για πρώτη φορά, κάποιο gay παιδί έχει τη δυνατότητα να ταυτιστεί με κάποιον ήρωα και ίσως για πρώτη φορά δεν θα νιώσει τόσο μόνο του. Δύο παιδιά του ίδιου φύλου εκφράζουν χωρίς φόβο τα συναισθήματά τους, σαν τους υπόλοιπους.

Ωστόσο, βρέθηκαν διάφοροι που κακολόγησαν το κανάλι της Disney για την σκηνή με τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα «One Million Moms» ανέφερε: «Aυτό είναι το τελευταίο μέρος που οι γονείς θα περίμεναν τα παιδιά τους να αντιμετωπίσουν περιεχόμενο που αφορά σεξουαλική προτίμηση. Θέματα τέτοιας φύσεως εισάγονται πολύ νωρίς και πολύ σύντομα και γίνεται υπερβολικά σύνηθες και αχρείαστο».

Βέβαια, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που επαίνεσαν την Disney για αυτή τη σημαντική κίνηση.

[ot-video]

[/ot-video]

Πηγή: koolnews.gr

Tags: